Zamnia Webáruház

Hagyományos vagy Dropshipping webáruház?

Hagyományos, webáruház alapú vállalkozás elindításába kezdeni megfelelő ismeretek, képzettség, apparátus és tőke nélkül,szinte öngyilkosság!

Amennyiben hagyományos e-kereskedelmi modellben kívánjuk webáruház alapú vállalkozásunkat működtetni, a következő feladatok fognak ránk várni:

  • webáruház informatikai fejlesztése, vagy bérlése
  • informatikai infrastruktúra kiépítése
  • raktárkészlet beszerzése, kezelése és nyilvántartása
  • webáruház versenyképes reklámozása
  • elektronikus fizetési szolgáltatás biztosítása
  • kiszállítás / logisztika
  • számlázás- garanciák kezelése
  • ügyfélszolgálat
  • mindezek tőkeigénye

A Dropshipping webáruház üzleti modellje

A dropshipping üzleti modell sikere és elterjedésének oka abban rejlik, hogy anélkül tudjuk működtetni saját e-kereskedelmi vállalkozásunkat, hogy a korábbiakban felsorolt feltételeket mind teljesítenünk kellene.

Affiliate partnerként jelentkezhetünk a vállalat saját nemzetközi webáruházának affiliate programjára, melynek köszönhetően egy nemzetközi webáruház raktárkészletét és a Market Place partnerek termékeit használhatjuk. Nem lesz gondunk a logisztikára és a számlázásra, illetve a társaság kezeli a garanciális és ügyfélszolgálatos eseteket is. Nincs más dolgunk, mint hogy az affiliate linkünket használva reklámozzuk a webáruház termékeit és szolgáltatásait, mintha az a sajátunk lenne. Vásárlás esetén minden infrastrukturális kérdést a vállalat webáruháza, a ZAMNIA biztosít, affiliate tevékenységünkért pedig a megvalósult forgalmak függvényében aktív és passzív jutalékot fizet akár 8 mélységből is .

Hát nem fantasztikus?  Saját webáruház, rizikó és tőkeigény nélkül!

A FREDDOMXPRESS GLOBAL a ZAMNIA webáruházban mostantól mindenki számára elérhetővé tette, hogy felépítsen egy saját webáruházat akár saját termékkel vagy szolgáltattással is

a

MARKET PLACE

felületén!

Ha már megtaláltad a megfelelő egyedi DOMAIN nevet magadnak, akkor csak annyi dolgod van , hogy ezt elküld regisztrációra a webáruházhoz és utána kizárólag a Te fantáziád fog határt szabni annak hogy, hogy nézzen ki, és milyen áruval fogod feltölteni.

Tulajdonképpen ezzel a lehetőséggel a kezedbe adják a saját webáruházad kezelőfelületének a teljeskörű irányítását. Szabad kezet és segítséget kapsz mindenhez, hogy Te azt megfelelően és eredményesen tudd használni, felépíteni a saját stílusodban, áruval feltölteni stb. akár kezdőként is.

Kezdésre nyugodtan használhatod a már meglévő Zamnia webáruház több mint 520.000 termékét több mint 1700 kategóriában, amelyet nyugodtan bővíthetsz saját termékekkel és szolgáltatásokkal is, amelyeket akár a webáruház főoldalára is kiemelhetsz !!!

Ha esetlegesen rendelkezel saját termékkel is, akkor itt az ideje, hogy a termékednek megnyisd a világot egy szempillantás alatt, ne csak a lokális – helyi  és konkurensekkel dúsított piac legyen a fő eladási területed. 

Használd ki az EU 28 tagállamának a több mint 430.000.000 fős potenciális felvevőpiacának a lehetőségét is!

Mit szólnál hozzá ha nem csak a Te webáruházad felületén jelenne meg a terméked, hanem azonnal elérhetővé válna másik minimum 15.000 webáruházban is jelenleg?!?!

Ha kihasználod ennek az izgalmas rendszernek a lehetőségeit akkor hatványozottan nagyobb elérést tudunk biztosítani a termékeid számára, ezáltal fölösleges körök nélkül,  egyre nagyobb bevételt tudsz realizálni az eladásaid során a webáruházak és webáruházláncok végtelen számú mutációiból.

Tényleg kihagynád ezt a lélegzetelállító lehetőséget tudván azt, hogy az e-kereskedelem a világon az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág az egész világon?

A webáruház eléréséhez kattints a lenti gombra

Itt megnézheted a Zamniát, akár vásárolhatsz is, az én, saját affiliate linkemen keresztül:

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Szabó Attila
FREEDOMXPRESS GLOBAL – STAR leader

Elérhetőségeim: