Így Kell Elkezdeni Egy Új Évet És Egy Új Karriert Az E-KERESKEDELEMBEN !!!

Most őszintén válaszolj Magadnak:

Mikor volt olyan lehetőséged utoljára a munkahelyeden, amikor azt mondta neked a felettesed, hogy holnaptól ne gyere be dolgozni – dolgozz otthonról vagy bárhol a világban bármely napszakban, teljesen mindegy mennyi órát és te választasz magadnak munkaeszközt hozzá? ( okostelefon, tablet, laptop, pc) 

Mikor voltál utoljára úgy nyaralni bárhol, hogy azt a cég állja és közben ugyanúgy van bevételed és neked nem kell azon gondolkodni hogy ki fogja pótolni az ez idő alatt kiesett béredet?

Amikor vásárolsz Te is megnézed az árakat, gyűjtöd a kuponokat, figyeled az akciókat és igazából jó esetben ezt is egy munkának vagy elvégzendő feladatnak tekinted Te is és ebből adódóan már nyűgként éled meg?  Esetleg már “családi programként” is szerepel hétvégén az időbeosztásotokban? Nem lenne jobb ezt gyorsan  otthonról és ráadásul olcsóbban elintézni, úgy hogy közben pénzt is keresel vele és a megmaradt szabadidővel Te rendelkezel a családod javára?

Te is voltál már olyan helyzetben, hogy a munkahelyeden beleadtad a szíved-lelked, lojális voltál minden téren és mégsem Te voltál az aki a ranglétrán szépen menetelt felfelé, így a karrier lehetőség valóban csak egy lehetőség marad?

Neked volt már olyan érzésed, hogy tudod hogy kellene valami extra az életedben amivel jelentős mennyiségű pénzt is tudsz keresni, nem kell vele sokat foglalkozni, nagyon komoly bónusz juttatásokat is kaphatsz, esetlegesen a munkahelyedet is ki tudod váltani vele, mint ahogy már oly sokan megtették?

Te is találkoztál már olyan dologgal ami tényleg tetszett volna neked, meg is volt benne a megfelelő  potenciál,  viszont  nem értettél hozzá és semmilyen támogatást nem kaptál, hogy valóban tudj élni egy olyan lehetőséggel ami nem sokszor van egy ember életében?

A folyamatos bevétel növekedés az online kereskedelemben megkérdőjelezhetetlen minden évben és erre a tavalyi év csak ráerősített!

Te is kihasználod a rengeteg előnyt, a kedvezményeket és/vagy kiaknázod a lehetőségeket is? Mit szólnál, ha ezeket egy helyen kapnád meg – folyamatos kedvezmények a partnereknél, folyamatos kedvezmény tankoláskor amit egyébként nem kapnál meg, vedd igénybe flottatarifánkat M.o. egyik legnagyobb mobilszolgáltatójánál 50% kedvezménnyel és még sorolhatnám.

 • Tényleg lemondanál kezdésre egy több mint 520.000 termékkel feltöltött kész webáruházról és az abból származó jövedelemről?
 • Tényleg lemondanál erről , tudván hogy neked csak a képviselettel kell foglalkozni, mert a szállítást rendeléseket , számlákat, garanciát, ki és befizetéseket stb. mindent mi intézünk helyetted?
 • Tényleg lemondanál róla úgy is, hogy ha azt mondom ehhez nem kell vállalkozónak lenned, csináld privátban?
 • Tényleg lemondanál róla úgy is, ha azt mondanám, hogy nem csak azokat a termékeket lehet benne promotálni amivel fel van töltve, hanem te magad is tölthetsz fel termékeket amelyek lehetnek akár saját vagy partnered termékei is, akik nem rendelkeznek saját webáruházzal.
  Tudjátok hány vállalkozó/ kereskedő örülne egy ilyen lehetőségnek?
  Viszont így ezzel a lehetőséggel egy egész Európa méretű piacot tudsz biztosítani szinte bárkinek és bárminek!!!
 • Tényleg lemondanál róla, hogy saját webáruházat alakíts ki magadnak saját névvel, saját lógóval, saját felépítéssel kulcsra készen?
 • Tényleg lemondanál egy olyan karrier lehetőségről egy olyan anyagi megbecsüléssel amivel csak nagyon ritkán találkozunk, úgy hogy nem kell házalni, nem kell egy cég saját termékét eladni emelt áron?
 • Tényleg lemondanál egy webáruházról ami csak olyan dolgokkal van feltöltve ami a te bevásárló listádon is rajta van, amiket te is szoktál vásárolni, ráadásul pénzt termel neked 7/24-ben?
 • Dolgozz vele otthonról vagy utazás közben vagy bárhol a világban telefonról, tabletről, laptopról vagy pc-ről.
 • …és még sorolhatnám!!!

Ahhoz hogy valami valóban jól működjön, ahhoz garanciát  csak ennek az öt dolognak a figyelembevételével kaphatsz. Ha ezek megvannak és folyamatosan teljesülnek, akkor jön a döntés, hogy Te is szeretnéd kivenni belőle a részed.

Nálunk ez nem kérdés, nálunk ez természetes.

Tényleg lemondanál a hatás többszörözésről a partner webáruházak segítségével az egész EU területén?

Tudjátok hány vállalkozó/kereskedő örülne egy ilyen lehetőségnek az ismerősi körötökből akik nem rendelkeznek elég tőkével egy ilyen létrehozására?

FEL TUDOD FOGNI EZ MILYEN NAGY FELVEVŐ PIAC ÉS LEHETŐSÉG?!?!?

FEL TUDOD FOGNI EZ MEKKORA JÖVEDELEM?

Te tudtad, hogy az AMAZON.COM amikor indult 18 évvel ezelőtt, akkor az egy egyszemélyes vállalkozás volt és csak könyvek értékesítésével foglalkozott egy pici irodában?  Ma a világ egyik leggazdagabb embere JEFF BEZOS, a tulajdonos és biztos Te is tisztában vagy vele, hogy hol tart ma a vállalkozása.

Mi is hasonlóan kezdtük, bár nagyobb irodában és azért többen is voltak benne, viszont időarányosan már előrébb tartunk mint ahol Ő járt  ugyanennyi idő elteltével.

Ezt azért írom le, hogy tudd hogy hova tartunk!

Nálunk eddig sem volt azzal gond, hogy nem értesz hozzá, mert olyan hátteret biztosítunk mindenkinek INGYEN minden téren, amivel teljesen kezdőként is a csapatunk teljes értékű tagjává válsz az nagyon rövid időn belül, ráadásul hamarosan mindenki a kezébe kapja az FX10 programcsomagot is aminek a segítségével és betartásával BÁRKI ennek a lehetőségnek a PROFI szintű partnerévé válhat nagyon rövid időn belül a személyes támogatásokkal együtt.

Ez nem csak egy webáruház a sok közül, hanem az egyik legnagyobb lehetőség a kezedben amivel kitörhetsz a hétköznapokból és minimális gyakorlással nagyon komoly fegyverré válhat a kezedben!

Azon felül hogy  hozzájutsz egy webáruházhoz 520.000 termékkel feltöltve több mint 1700 kategóriában ha csatlakozol, lehetőséget biztosítunk neked arra is hogy 100%-ban kihasználva rendszer infrastruktúráját és IT- hátterét, kialakíts egy saját webáruházat saját névvel és arculattal amihez kezdésre kapsz 520.00 terméket és ezt még feltöltheted más, a kínálatban nem szereplő termékekkel is!!!!

Itt egy lista arról – a teljesség igénye nélkül – hogy ha Te szeretnél egy ilyen webáruházat felépíteni és elindítani, milyen feladatokkal szembesülnél és mennyire kellene tőkeerősnek lenni hozzá.

 Neked ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni, mert ezt készen kapod.

Itt egy lista arról – a teljesség igénye nélkül – hogy ha Te már rendelkeznél egy ilyen webáruházzal akkor milyen feladatokkal szembesülnél napi szinten, úgy hogy mindent neked kell elvégezni.

Neked ezekkel sem kell foglalkozni nálunk, mert ezt is elvégezzük helyetted.

Harmad annyi idő alatt ugyan az a karrier- és jutalék szint

vagy

3X gyorsabb előrelépési- és jutalék szint?

Melyik szimpatikusabb?

Ha nem csak a webáruház visszautasíthatatlan lehetőségét szeretnéd kiaknázni, hanem szeretnél esetleg egy webáruház csapatot is felépíteni magadnak és az ő forgalmukból is részesülni, akkor ez most 2021. Február 28-ig 3X -os karrierpontot ér!

Csapattagokat keresek olyan emberek személyében akik szeretnék kiaknázni az E-KERESKEDELEM által nyújtott lehetőségeket, a folyamatos kedvezményeket a partnereknél is, és ezáltal JELENTŐS jövedelemre szeretnének szert tenni.

ÍME AZ AJÁNLATOM:

 • Ha téged ez valóban érdekel, akkor nálam ezt a hihetetlen lehetőséget, a STARTER csomagot  és minden velejáró támogatást, illetve kedvezményeket INGYEN kapod meg!!!
 • Ha téged ez valóban érdekel és van olyan személy a közeledben akit érdekelhet ez a lehetőség, akkor Ő IS INGYEN kapja meg és a Te partnered lesz azonnal!!!
 • Ráadásként ha szeretnétek ezzel a lehetőséggel élni, akkor azonnal 100 EURO jóváírást kaptok levásárlásra a webáruházban, amit a termékek ÁRRÉS KEDVEZMÉNYÉRE használhattok fel !!!

 

“Ha valaki felkínál számodra egy nagyszerű lehetőséget, és nem vagy benne biztos, hogy meg tudod csinálni, mondj igent – aztán később megtanulod, hogyan kell csinálni.”

– Richard Branson

Szabó Attila
FREEDOMXPRESS GLOBAL – STAR leader

Ha bármi kérdésed van, illetve a részletekkel kapcsolatban  keress bátran az alábbi elérhetőségeken:

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter

Feliratkozás hírlevélre:

További bejegyzések

Utoljára a 2020-as évben!

FIGYELEM! FIGYELEM! Utoljára a 2020-as évben! Megkaptuk a hálózat vezetőitől az utolsó negyedéves üzleti terveiket és arra a döntésre jutottak, hogy mivel az idei év