Ennél könnyebben, ilyen pofon egyszerű módon nem fogsz pénzt keresni az online kereskedelemből!!!

A tavaszi karantén már megmutatta, hogy ebből a sajnálatos “járvány” helyzetből a webáruházak, azaz az e-kereskedelem jött ki legjobban, amely amúgy is minden évben 15-25%-os folyamatos növekedést tud produkálni enélkül a sajnálatos helyzet nélkül is.
Azon belül is azok az üzletek a legnagyobb nyertesek, amelyek olyan termékeket forgalmaznak, amit az emberek megvesznek a napi szükségleteik kielégítésére (bevásárlólista).
Ez a lehetőség megmutatja, hogy mennyire megéri ebbe az kivételes üzletbe belevágni, hiszen KOCKÁZAT NÉLKÜL tudod kiaknázni a kimagasló jutalékrendszer nyújtotta lehetőséget és  felépíteni a saját vállalkozásodat is KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL !!!

 

 

A FREEDOMXPRESS GLOBAL  December 3-án mutatta be a kimagaslóan új értékesítési és partnerhálózati rendszerét összekacsolva a Zamnia közösségi webáruházzal,  és az eddigi egyedülállóan magas jutalék kifizetési rendszerén is tudott úgy változtatni, hogy ezzel az eddig is topszínvonalú, könnyen használható lehetőséggel a kezedben, fölösleges körök nélkül ez az üzlet valódi pénzforrássá tudjon változni a kezedben.

Ennek csak két feltétel van :

  •  Akard csinálni, mert vannak céljaid!!
  • Dolgozz !!   (ez nem befektetés, itt is dolgozni kell mint szinte bárhol a világban, főleg az elején)

Nagyon sok olyan bürokratikus és főleg pénzügyi tényező van amelyek konkrétan megakadályoznak téged abban, hogy egy ilyen lehetőséggel élj magánemberként vagy egy online vállalkozásba belefogj vállalkozóként.

Te ezt a rendszert készen kapod tőlünk, ezekkel a feladatokkal semmi dolgod nincs:

 

A Zamnia közösségi webáruház  így is hatalmasat fejlődött 10 hónap alatt. Jelenleg közel 500.000  hétköznapi termék került feltöltésre – a te bevásárlólistádról – több mint 1600 kategóriában – élelmiszer és háztartási áru is – , melyek forgalmából te is részesedni tudsz és bárki számára elérhető.

NAGYON FONTOS:

EZ A WEBÁRUHÁZ AZ ALAPJA AZ EGÉSZ RENDSZERNEK, EZ A KERESKEDÉSI FELÜLET BIZTOSÍTJA A KIFIZETÉSEKET !!!

Nem a klasszikus MLM rendszerben dolgozunk!!!

továbbá:

  •      nem kell házalni
  •      nem egy cég saját termékét, termékcsoportját kell eladni, nagyon sokszor emelt áron ráadásul
  •      nem kell bemutatókat tartani családnak, barátoknak, ismerősöknek
  •      le tudod vásárolni a befizetésed duplán, ha te is vásárolsz a webáruházban (50% kedvezmény az árrésre!!!)
  •      kiszállítás az EU 27 tagországába
  •      nemzetközi piac

Azon kívül, hogy kapsz egy ilyen tökéletes lehetőséget, ezen felül  a FREEDOMXPRESS GLOBAL  mindenki számára biztosítja a megfelelő feltételek teljesítése után, hogy egy saját webáruházat tudjon nyitni saját logóval, egyedi arculattal, saját termékkel vagy partner cégek termékeivel – konkrétan bármivel feltöltheted – a Zamnia közösségi webáruház felületén !!!!

 

Fel tudod fogni, hogy ez mekkora felvásárlói piacot és kínálatot tud neked  és a saját webshopodnak is biztosítani a közel 500.000 a webáruház saját terméken felül az Európai Únió 27 tagállamában ( 447.000.000 potenciális vásárló elérése)?

Eddig is nagyon-nagyon sok embernek tudott adni nagyon kiemelkedő pénzkereseti kiegészítést, sőt sokaknak konkrétan nagyon komoly összegekkel megélhetési forrást biztosítani, mert már csak ezzel a lehetőséggel foglalkoznak és kiaknázzák az összes pénzszerzési forrást ebből a lehetőségből.

Viszont, most így ezzel a lehetőséggel a FREEDOMXPRESS GLOBAL  lapot húzott 20-ra és mindent visz !!!

 

 

 

Tudtad? – A unitok titkos élete …
Kevesen gondoltak eddig bele, mégis a unitokkal kapcsolatos egyik legizgalmasabb dolog és amiért mindenképpen megéri általuk a jövőbeni vásárlásainkat lefoglalni az az, hogy 0% rizikót jelent a unit tulajdonos számára. Hiszen közvetlenül a unit megszerzését követően, annak ellenértéke azonnal felhasználható a Zamnia Webáruházban bármely vásárlásunkhoz. Ugyanis a unitok mögötti foglaló érték kiegészítéssel, bármikor, akár egy összegben, vagy részletekben is, de elkölthető!
EZT TALÁN EDDIG IS TUDTAD, VISZONT AZ IGAZÁN NAGY DOLOG AMIT TALÁN IDÁIG NEM GONDOLTÁL VÉGIG AZ AZ, HOGY …
… ha a unitod bekerült a közösségi unitfába és azt azonnal felhasználod és levásárlod az értékét a Zamnián, a unitod akkor is tovább termeli neked a jutalékokat és amíg kifut, addig meg fogja számodra termelni, a korábban befizetett vásárlási foglaló összeged 10x értékét!!!
Ha ez a tény nem ráz fel és nem hoz izgalomba, akkor valószínűleg nem értetted még meg teljesen az üzletünk egyik fontos lényegét!

 

Bár most hideg van, már csak 6 hónap és te is ott lehetsz velünk a világ egyik legmesésebb országában, Thaiföldön!
Teljesítsd az incentive kihívásunkat és légy vendégünk egy hétre 5 csillagos körülmények között ezen a lélegzetelállító helyen!
2021 JÚNIUS : IRÁNY THAIFÖLD A  FREEDOMXPRESS GLOBALAL!
Vegyél részt a BMW autó programunkban:

 

 

De használd ki a többi lehetőséget is, amelyekkel komoly összegeket spórolsz meg a családi kasszában:

– tankolj olcsóbban

– vásárolj olcsóbban

– telefonálj olcsóbban

stb.

 

  •  A  DEALKODEX  tartalmazza azon termékpartnerek listáját ahol folyamatos kedvezménnyel tudsz vásárolni.

  • Magyarország egyik vezető mobilszolgáltatójánál minimum 50% flottakedvezménnyel lehet telefon előfizetésed.

 

Mindenhol a világban ha dolgozni akarsz invesztálni kell. Munkaruhára, ruhára, fodrászra, benzinköltségre, autóra, tömegközlekedési eszközök bérleteire, stb.  csak azért hogy eljuss a munkahelyedre és el tudj kezdeni dolgozni a megfelelő kinézettel és tudással.

Mint ahogy a normál életben van, itt sincs ingyen a belépés.

“Ingyen sajt csak az egérfogóban van!!!”

A Te dolgod már csak annyi, hogy egy ingyenes és kötelezettségmentes regisztráció után válassz egy belépési csomagot az egyszeri befizetéshez a pénztárcádnak megfelelően (200% jóváírás !) és akár azonnal el kezdj dolgozni.

A hátteret, a támogatást, a képzéseket, a szakmai tudást mi a rendelkezésedre bocsájtjuk.

Cserébe te telefonról, tabletről, pc-ről  dolgozhatsz bárhol  a világon kötöttségek nélkül.

Folyamatos képzéseket kapsz és a kimagasló támogatási rendszer biztosítja hogy kezdőként is nyugodtan belevágj.

 

 

Jack Ma, Kína leggazdagabb embere azt mondta:
” Ha állást és üzletet kínálnál az embereknek, akkor az állást választanák, mert a legtöbb ember nem tudja, hogy az üzlet több pénzt hozhat, mint egy fizetés. A nyereség jobb, mint a fizetés, mert a fizetés megélhetést ad, de a nyereség vagyont hozhat.”

Szabó Attila
FREEDOMXPRESS GLOBAL – STAR leader

Természetesen ez csak egy tájékoztató jellegű bejegyzés, a részletekért keress meg az elérhetőségeimen:

 

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter

Feliratkozás hírlevélre:

További bejegyzések

Utoljára a 2020-as évben!

FIGYELEM! FIGYELEM! Utoljára a 2020-as évben! Megkaptuk a hálózat vezetőitől az utolsó negyedéves üzleti terveiket és arra a döntésre jutottak, hogy mivel az idei év