BMW Autóprogram

Üdvözlünk az exclusive BMW programunkon!

“Társaságunk elkötelezett a partnerei részére, maximálisan szabad, kompromisszumok nélküli életstílus megteremtése mellett, a legmagasabb minőséget kívánjuk nyújtani minden területen! Így esett a választásunk a világ egyik vezető prémium kategóriás autó márkájára!

Számunkra legalább annyira fontos, hogy vezető partnereinket biztonságban tudjuk, mint amennyire fontos a presztízs és a luxus életérzés megteremtése, amivel partnereink fáradhatatlan munkáját  szeretnénk elismerni és jutalmazni ezzel az autóprogrammal.

Kívánjuk, hogy minél több partnerünk megtapasztalhassa, azt a fantasztikus életérzést, mikor munkája megérdemelt gyümölcse képpen a FreedomXpress Global által biztosított és finanszírozott BMW-vel közlekedhet!

Vezesd majd büszkén, de felelősségteljesen, csakúgy, mint a FreedomXpress hálózatodat!

Sok sikert kívánunk a program teljesítéséhez!”

Varga Balázs
CEO & Co-Founder

Bognár Péter
CEO & Co-Founder

Ha neked is lehetőséged nyílna egy ilyen céges autóba ülni, elengednéd ezt a lehetőséget?

Én sem!

A partneri kapcsolatok felépítésével egy olyan kvalifikációs programot hoztak létre az aktív networker-ek számára, mellyel egy bizonyos szint elérése után  és ha meg vannak a CP pontjaid is megfelelő mennyiségben, akkor cég biztosítja neked az autót 3 – 4 – 5 – 7 – X szériás BMW típusú személy gépjárművel,  hogy megfelelő szinten tudd azt képviselni a már meglévő és új partnereid előtt.

Ilyen autókat már egy páran átvettek összesen kb. 100 MFt flottaértéken és hidd el nekem, nagyon meg tudja dobni az emberek inspirációját, karrier utáni vágyát egy ilyen is a rengeteg más egyéb juttatás és előrelépési lehetőség mellett.

Természetesen meg kell dolgozni érte.

Szükség van hozzá a megfelelő kitartásra, szorgalomra, de hidd el nekem ehhez az akadályt csak a Te fejedben kell legyőzni, minden másban segítünk. Lehetsz kezdő vagy már rutinosabb partner, nem számít..

Erre az idézetre emlékezz:

”Ha valaki felkínál számodra egy nagyszerű lehetőséget, és nem vagy benne biztos, hogy meg tudod csinálni, mondj igent – aztán később megtanulod, hogyan kell csinálni.”

– Richard Branson

Szabó Attila
FREEDOMXPRESS GLOBAL – STAR leader

Ha bármi kérdésed van, illetve a részletekkel kapcsolatban  keress bátran az alábbi elérhetőségeken: