Royalty Program

Te mit választasz?

- 20.000 Euro készpénz

vagy

- Folyamatos jutalék életed végéig a Market Place forgalmából

A FREEDOMXPRESS GLOBAL mindenki elégedettségére létrehozta legújabb divízióját ROYALTY PROGRAM néven.

Ennek a hihetetlen lehetőségnek tulajdonképpen ugyanaz a lényege, mint amit már láttunk és látunk máshol is a világban, hogy egy nagyszerű, könnyen használható és izgalmas ötlet megvalósításához támogatókat keresnek, cserébe viszont ha ez megvalósul, akkor különleges jutalékot – extra profitot kapsz cserébe. 

Nálunk viszont ez már kész van és két módon tudsz hozzájutni.

Az első lehetőség, hogy a két legnagyobb csomag,  a “SUPERIOR” és a “PRIORITY”csomagok valamelyikével rendelkezel, ugyanis ezek már tartalmaznak ilyen ROYALTY egységeket.

A második lehetőség, amelyben  úgynevezett  PRIORITY UNIT-okkal  tudsz  részt  venni  a PRIORITYSTORE  rendszerben a közösségi finanszírozás (Crowd Fanding) keretein belül.

Ezeket a  PRIORITY UNIT-okat meg tudod vásárolni külön-külön is a D, C, B, és A kategóriákban ha kisebb értékű csomagokkal rendelkezel és hozzá juthatsz ilyenekhez nagyobb értékű csomagvásárlások során automatikusan is, ugyanis a “PROFESSIONAL”, a “SUPERIOR” és a “PRIORITY”csomagok is tartalmaznak ilyeneket az értékük függvényében, eltérő kategóriában.

Ezen UNIT-OK kifutása végén 20.000 EURO egyszeri kifizetéséhez jutsz vagy pedig élsz azzal a bámulatos lehetőséggel, hogy a 10 db  ROYALTY-t választod, ez által  az életed végéig részesedsz a MARKET PLACE  forgalmából – tehát mások eladásaiból is!!! – amikor az összes eladás árréseinek a 25%-a kerül szétosztásra a darabszámok függvényében minden 1/4 évben, tehát évente 4X !!!   

Na ez már valódi passzív jövedelemforrás!!!

Természetesen ehhez társul egy visszavásárlási garancia is nyereséggel természetesen, a C-B és a B-A kategóriák közötti átjutáskor, ha nem szeretnéd ezt a lehetőséget végig futtatni.

Fontos! 

A ROYALTY egységek csak korlátozott számban kerülnek kibocsátásra és ha elfogy a felhasználásra szánt mennyiség (20.000 db) utána nem lesz lehetőséged többet ilyet szerezni.

Szabó Attila
FREEDOMXPRESS GLOBAL – STAR leader

Ha bármi kérdésed van, illetve a részletekkel kapcsolatban  keress bátran az alábbi elérhetőségeken: